Våre behandlinger

KLIPP
KLIPP

I LEAN Studio legger vi vekt på at du skal få en perfekt utført klipp, tilpasset dine behov. Vi lærer deg hvordan du kan style håret på ulike måter, om du skal være klassisk og formell på jobb, eller sporty i fritiden.

STYLING
STYLING

Få en flott finish på frisyren. Våre frisører føner, glatter, krøller og setter opp frisyrer tilpasset enhver anledning. Prøv en LEAN-Styling neste gang du skal i selskap eller på date.

FARGE
FARGE

KAMPANJETILBUD Fra 3. september til lørdag 31. oktober tilbyr vi deg bransjens raskeste ettervekstbehandling til kun 599,- (før 930,-). Hele behandlingen tar ca 40 min.

SKJEGG
SKJEGG

LEAN Studio gir deg barbering eller skjeggtrimming som tar hensyn til din hud og skjeggtype. Vi tilbyr både effektive raske justeringer eller en full form, tilpasset din profil og vekstmønstre. Du får konkrete råd om teknikker, verktøy og produkter som vil gjøre det enklere for deg å vedlikeholde selv.

VÅRE PRODUKTSERIER

Dekkende farge med kun 10 min virketid

Nyhet

+ MER
Bonacure

Bonacure hårpleie fra Schwartzkopf

+ MER
American Crew

En produktserie laget av menn, for menn!

+ MER
Osis+

Stylingprodukter

+ MER

Våre frisører

Maylen Halvorsen Fungerende avd.leder/ Frisør/ skjeggspesialist

Maylen er en svært erfaren frisør, med herreklipp, skjegg og barbering som sitt spesialfelt. Dette er hun så dyktig på at hun flere ganger har vært trukket frem i ulike media med sin ekspertise. Hun jobber også som faglig instruktør og hjelper på denne måten lærlinger frem til bestått fagbrev. Hennes mest fremtredende karaktertrekk at hun alltid er blid, positiv og setter kundens behov i fokus.

+ BOOK
Anine Fossum Frisør

Anine er en dyktig og erfaren frisør. Etter 7 år hos PÅHÅRET Lysaker har hun kommet til oss på LEAN Studio, og til nye utfordringer. Har herreklipp som sitt spesialfelt, men trives også godt med farger og styling for damer.

+ BOOK
Isabelle Frisør

Isabelle er en erfaren og dyktig frisør, som er løsningsorientert og setter dine ønsker og behov i fokus. Hos henne får du utført alle LEAN-behandlinger på en rask, profesjonell og effektiv måte.

+ BOOK
Ia Marie Samuelsen Frisør

Som kunde hos Ia Marie får du en kreativ og dyktig frisør. Hun er oppdatert på motetrender og er flink til å finne det rette produktet, som gir deg akkurat den stylingen du er ute etter.

+ BOOK
Karoline Victoria Nielsen I permisjon

Karoline er en dyktig og erfaren frisør, med Mesterbrev som tilleggsutdannelse. Som avdelingsleder for teamet har hun et klart mål; å levere vårt LEAN-konsept som er "Vi skal gjøre frisørbesøket enklere, smartere og mer effektivt for våre kunder"

+ BOOK
Om Lean Studio
KONTAKT

Om Lean Studio

ET NYTT OG ANNERLEDES FRISØRKONSEPT

LEAN Studio er et smart og skreddersydd konsept for mennesker i travle forretningsmiljøer der "tid er penger", eller for de som ganske enkelt ønsker et mer effektivt og individuelt tilpasset frisørbesøk.

+ MER